Hi-Biking

Zuid-Limburg (lang weekend)

Een weekendje met de fiets naar Maastricht vanaf waar dan ook in Nederland. Schitterende tocht langs de Maas, stukje België en door het Zuid-Limburgse heuvellandschap. Overnachten in Maastricht en de volgende dag weer terug.

Reisdatum:
18 en 19 april 2020
25 en 26 april 2020

Afstand:
Ca. 280 km

Niveau:
Prima te doen

Deelnemers:
maximaal 10

Prijs: € 250,-

 

Alle fietsreizen zijn volledig verzorgd en je rijdt op de nieuwste speedbike. Tempo bepaal je zelf, maar onderweg fietst ook begeleider/gids mee. Een volgbus vervoert je  bagage en zorgt voor technische ondersteuning, extra accu’s en drinks & bytes. Overnachtingen met ontbijt en de meeste diners zijn bij de prijs inbegrepen. Vervoer naar start- en van finishplaats regel je zelf. Lees hier meer over onze werkwijze. 

Reisbeschrijving

Deze reis is nog in ontwikkeling. Details volgen snel!

Route Kaart

Definitieve route wordt nog verder verfijnd.

Aanmelden, informatie





Hi-Biking Experience is gespecialiseerd in georganiseerde reizen met speedbikes. Daarmee biedt Hi-Biking een uniek vakantieconcept: avontuurlijk fietsen met volop uitdaging in de vrije natuur.

Wil je meer informatie of je alvast aanmelden? Vul dan het formulier hiernaast in. Voor snel en persoonlijk contact kun je natuurlijk ook bellen, telefoon +31 (0) 6 51 07 61 74