Hi-Biking

Nieuwsarchief

31 augustus 2020

Reizen naar Frankrijk en Italië gaan door… En je kunt mee naar Rome!

Van 12 tot en met 19 september gaat Hi-Biking van Parijs richting Zuid-Frankrijk. Deelnemers zijn een groep fanatieke enthousiastelingen die het avontuur aangaan om dwars door het midden van Frankrijk te fietsen. Geheel corona-proof uiteraard. Oranje gebieden worden gemeden en alle maatregelen worden serieus in acht genomen. 
Op 26 september start een groep in Milaan voor een weekje Giro di Speedbike met als eindpunt Rome. Zin om aan te haken? Dat kan, want er zijn nog een paar plekken vrij! Kijk hieronder naar de reizen, en neem zo nodig contact op voor meer informatie. 

8 juni 2020

Clinics enthousiast ontvangen (en voorbereiding reizen in september en oktober)

De clinics Speedbiking op 5 en 6 juni zijn goed bezocht. Deelnemers genoten ten volle van de schitterende Posbank, ondersteund door e-power. Kijk hier naar een impressie!

Ondertussen gaan we door met de voorbereiding van de reizen in september en oktober. Kijk hieronder welke dat zijn. En wie wat dichter bij huis wil blijven kan bijvoorbeeld de Twaalf Provinciën-tocht doen met een groepje, of op verzoek een andere mooie reis samenstellen. Wij hebben in ieder geval heel veel zin om weer op pad te gaan, waar mogelijk natuurlijk. 

6 juni 5
Hi-Biking in wijkkrant Arnhem – februari 2020

Hi-Biking is uitgebreid beschreven in de wijkkrant van de Burgemeesterswijk in Arnhem.
Het artikel begint met: “Hoe vertel je het je moeder dat je als fanatieke fietser op een e-bike op vakantie gaat“.

Het hele artikel is hier te lezen. Of kijk in de gehele krant (vanaf pagina 18).

Wijkkrant-feb2020
1 februari 2020
Hi-Biking op fiets en wandelbeurs – 28 en 29 februari en 1 maart 2020, Jaarbeurs

Kom ons opzoeken op de Fiets- en Wandelbeurs en leer ons beter kennen: Data: vrijdag 28 februari, zaterdag 29 februari en zondag 1 maart 2020 Locatie: Jaarbeurs Utrecht (hal 3, stand C.95); Openingstijden: alle dagen 10.00 – 17.00 uur

Tegelijk met deze beurs kun je ook naar de BikeMotion en E-bike Xperience – zelfde locatie, tijd en kaartje!

4 oktober 2019
Aankomst Praag

En na een week zit het er alweer op. De 10 Hi-Bikers en de volgauto hebben Praag bereikt. Het motto “moe maar niet uitputtend” is weer helemaal uitgekomen. Slecht twee lekke banden, één regendag. Verder vooral ontzettend mooie fietspaden en kleine weggetjes gehad.

“Volgende jaar van Praag naar Ljubljna” – Theo

 

NGSX0040
28 september 2019
Hi-Biking vertrekt naar Praag

Zaterdagochtend Arnhem. Met 11 mensen, 10 fietsen en een volgauto worden de Hi-Bikers uitgezwaaid. Doel is volgende week aan te komen in Praag. Gemiddeld 160 km per dag! Weer ziet er goed uit; stemming zelfs nog beter.

Volgende week meer!

Slider - Groepsfoto3
26 mei 2019
Aangekomen in Madrid vanuit Arnhem

We zijn er. Een schitterende aankomst in Madrid. Ruim 2500 kilometers, slechts 1 lekke band, meestal prima weer. Fantastische ervaring en goede voorbereiding voor 2020. 

Nu een cerveza, beetje bijkomen en dan met de auto en de fietsen terug naar Arnhem. Fantastische tocht!

 

IMG_0217
19 mei 2019
Laatste traject Toulouse naar Madrid

Hi-Biking aangekomen in Toulouse! De laatste deelnemer, Peter, haakt aan om in een week naar Madrid te fietsen. Nog weekje te gaan, Pyreneeën en dan de Spaanse hoogvlakte. Conditie, weer, fietsen, stemming: alles helemaal prima!

 

IMG_0204
12 mei 2019
Vertrek van Arnhem naar Spanje

Hi-Biking is vandaag vertrokken vanaf Arnhem met bestemming Madrid! Over twee weken hopen we in Madrid aan te komen. Doel is route verkennen en hotels te selecteren zodat alles klaar is voor 2020. Totaal zullen vier mensen deelnemen in verschillende samenstellingen: Benno, Age, Theo, en Peter

We houden jullie op de hoogte!

Clinic - Hei-sessie 2019