Hi-Biking

Rome - Catánia (Sicilië)

Een magische route die leidt langs de Tyrreense zee naar het levendige Napels. Om vervolgens via de prachtige hellingen van de Amalfikust af te zakken naar het diepe onbekende zuiden. Deze reis is al gereserveerd door een groep bikers.

Reisdatum:
17 sept t/m 24 sept 2023 ( 8 dagen)

Afstand:
850 km

Niveau: ❶❷❸❹⑤
Niet onderschatten

Deelnemers:
maximaal 10 

Prijs: € 1650,- 

Alle fietsreizen zijn volledig verzorgd en je rijdt op de nieuwste speedbike. Tempo bepaal je zelf, maar onderweg fietst ook begeleider/gids mee. Een volgbus vervoert je bagage en zorgt voor technische ondersteuning, extra accu’s en drinks & bites. Overnachtingen (in tweepersoonskamers) met ontbijt en vier diners zijn bij de prijs inbegrepen. Vervoer naar start- en van finishplaats regel je zelf. Lees hier meer over onze werkwijze. 

Routekaart

De exacte route is op dit moment in ontwikkeling

!

Reisbeschrijving

Dagbeschrijvingen volgen

Aanmelden, informatie

    Hi-Biking Experience is gespecialiseerd in georganiseerde reizen met speedbikes. Daarmee biedt Hi-Biking een uniek vakantieconcept: avontuurlijk fietsen met volop uitdaging in de vrije natuur.

    Wil je meer informatie of je alvast aanmelden? Vul dan het formulier hiernaast in. Voor snel en persoonlijk contact kun je natuurlijk ook bellen, telefoon +31 (0) 6 51 07 61 74