Hi-Biking

Milaan - Rome

toscane-la-foce-cipressen-weg-2017

Dit is een reis voor fijnproevers en kunstliefhebbers. Van het moderne modeminnende  Milaan langs de oude klassieken naar het romantische Rome. Lucca, Siena, de Toscaanse heuvels, de Umbrische wijnen, de route over de  bergketen Apennijnen… Italiaanser dan deze Giro kan gewoon niet!

Reisdatum:
25 september t/m 2 oktober 2021 VOL

Afstand:
770 km, 10.000 hm

Niveau: ❶❷❸④⑤
ontspannend

Deelnemers:
maximaal 10  

Prijs: € 1.400,-

Alle fietsreizen zijn volledig verzorgd en je rijdt op de nieuwste speedbike. Tempo bepaal je zelf, maar onderweg fietst ook begeleider/gids mee. Een volgbus vervoert je bagage en zorgt voor technische ondersteuning, extra accu’s en drinks & bites. Overnachtingen (in tweepersoonskamers) met ontbijt en vier diners zijn bij de prijs inbegrepen. Vervoer naar start- en van finishplaats regel je zelf. Lees hier meer over onze werkwijze. 

Route Kaart

Legenda en hotels: links boven symbool klikken
Volledig scherm: rechts boven symbool klikken

Dagroutes

 Dag 1

  Dag 2

Dag 3

Dag 4

Dag 5

Dag 6

Dag 7

Aanmelden, informatie

Hi-Biking Experience is gespecialiseerd in georganiseerde reizen met speedbikes. Daarmee biedt Hi-Biking een uniek vakantieconcept: avontuurlijk fietsen met volop uitdaging in de vrije natuur.

Wil je meer informatie of je alvast aanmelden? Vul dan het formulier hiernaast in. Voor snel en persoonlijk contact kun je natuurlijk ook bellen, telefoon +31 (0) 6 51 07 61 74