Hi-Biking

Milaan - Rome

IMG_0203

Dit is een reis voor fijnproevers en kunstliefhebbers. Van het moderne modeminnende  Milaan langs de oude klassieken naar het romantische Rome. Florence, Pisa, de Toscaanse heuvels, de Umbrische wijnen, de route over de  bergketen Apennijnen… Italiaanser dan deze Giro kan gewoon niet!

Reisdatum:
30 mei t/m 6 juni 2020

Afstand:
710 km

Niveau:
ontspannend

Deelnemers:
maximaal 10

Prijs: € 1.450,-

 

Alle fietsreizen zijn volledig verzorgd en je rijdt op de nieuwste speedbike. Tempo bepaal je zelf, maar onderweg fietst ook begeleider/gids mee. Een volgbus vervoert je  bagage en zorgt voor technische ondersteuning, extra accu’s en drinks & bites. Overnachtingen met ontbijt en de meeste diners zijn bij de prijs inbegrepen. Vervoer naar start- en van finishplaats regel je zelf. Lees hier meer over onze werkwijze. 

Reisbeschrijving

Deze reis is nog in ontwikkeling. Details volgen snel!

Route Kaart

Definitieve route wordt nog verder verfijnd.

Aanmelden, informatie

Hi-Biking Experience is gespecialiseerd in georganiseerde reizen met speedbikes. Daarmee biedt Hi-Biking een uniek vakantieconcept: avontuurlijk fietsen met volop uitdaging in de vrije natuur.

Wil je meer informatie of je alvast aanmelden? Vul dan het formulier hiernaast in. Voor snel en persoonlijk contact kun je natuurlijk ook bellen, telefoon +31 (0) 6 51 07 61 74