Hi-Biking

Madrid - Lissabon

IMG_8488

Dit is een fascinerende roadtrip door nog onontdekte streken. Extramadura met stokoude stadjes met schilderachtige pleintjes en lokale tapasbarretjes… alsof de tijd heeft stilgestaan. De Portugese natuurparken met betoverende glooiingen, afbrokkelende kastelen en serene kloosters, je waant je een ware koloniaal. En dan moet Lissabon nog komen! 

Reisdatum:
5 juni t/m 12 juni 2021

Afstand:
700 km

Niveau:
Verrassend

Deelnemers:
maximaal 10

Prijs: € 1.400,-

Alle fietsreizen zijn volledig verzorgd en je rijdt op de nieuwste speedbike. Tempo bepaal je zelf, maar onderweg fietst ook begeleider/gids mee. Een volgbus vervoert je  bagage en zorgt voor technische ondersteuning, extra accu’s en drinks & bites. Overnachtingen met ontbijt en de meeste diners (4) zijn bij de prijs inbegrepen. Vervoer naar start- en van finishplaats regel je zelf. Lees hier meer over onze werkwijze. 

Reisbeschrijving

Deze reis is nog in ontwikkeling. Details volgen snel!

Route Kaart

Definitieve route wordt nog verder verfijnd.

Aanmelden, informatie

Hi-Biking Experience is gespecialiseerd in georganiseerde reizen met speedbikes. Daarmee biedt Hi-Biking een uniek vakantieconcept: avontuurlijk fietsen met volop uitdaging in de vrije natuur.

Wil je meer informatie of je alvast aanmelden? Vul dan het formulier hiernaast in. Voor snel en persoonlijk contact kun je natuurlijk ook bellen, telefoon +31 (0) 6 51 07 61 74