Hi-Biking

Bari - Bologna

Een bijzondere lange tocht door de 5 oostelijke regio’s van Italie. Allen met een eigen karakter. Schone mooie stranden worden afgewisseld door vele ruige bergen. Getrainde benen en zitvlees is wel een pre. het veelal onbekende oostelijke deel van de Apennijnen met o.a. het staatje San Marino ligt op de route.

Reisdatum:
15 oktober t/m 22 oktober 2023

Afstand:
1.000 km

Niveau: ❶❷❸❹⑤  

Pittig

Deelnemers:
maximaal 10

Prijs: € 1.650,-

Alle fietsreizen zijn volledig verzorgd en je rijdt op de nieuwste speedbike. Tempo bepaal je zelf, maar onderweg fietst ook begeleider/gids mee. Een volgbus vervoert je bagage en zorgt voor technische ondersteuning, extra accu’s en drinks & bites. Overnachtingen (in tweepersoonskamers) met ontbijt en vier diners zijn bij de prijs inbegrepen. Vervoer naar start- en van finishplaats regel je zelf. Lees hier meer over onze werkwijze. 

Reisbeschrijving

We zijn nog bezig om de juiste etappes te bepalen. Details volgen snel!

Route Kaart

Aanmelden, informatie

    Hi-Biking Experience is gespecialiseerd in georganiseerde reizen met speedbikes. Daarmee biedt Hi-Biking een uniek vakantieconcept: avontuurlijk fietsen met volop uitdaging in de vrije natuur.

    Wil je meer informatie of je alvast aanmelden? Vul dan het formulier hiernaast in. Voor snel en persoonlijk contact kun je natuurlijk ook bellen, telefoon +31 (0) 6 51 07 61 74