Hi-Biking

Twaalf Provinciën (in één dag)

Een uitdagende reis op de speedbike om alle Nederlandse provincies in een dag te doen. Prachtige landschappen afgewisseld met rivieren, dorpjes en steden zijn te bewonderen vanaf de speedbike. 445 kilometers over schitterende fietspaden, rustige wegen en dijken. Zelfs met e-power een uitdaging!

Reisdatum:
Zaterdag 2 mei 2020

Afstand:
445 km

Niveau:
Zeer zwaar

Deelnemers:
maximaal 10

Prijs: € 115,-

 

Alle fietsreizen zijn volledig verzorgd en je rijdt op de nieuwste speedbike. Tempo bepaal je zelf, maar onderweg fietst ook een begeleider/gids mee. Een volgbus vervoert je  bagage en zorgt voor technische ondersteuning, extra accu’s en drinks & bytes. Ontbijt en diner zijn bij de prijs inbegrepen. Vervoer naar start- en van finishplaats regel je zelf. Lees hier meer over onze werkwijze. 

Reisbeschrijving

Deze reis is nog in ontwikkeling. Details volgen snel!

Route Kaart

Definitieve route wordt nog verder verfijnd.

Aanmelden, informatie

Hi-Biking Experience is gespecialiseerd in georganiseerde reizen met speedbikes. Daarmee biedt Hi-Biking een uniek vakantieconcept: avontuurlijk fietsen met volop uitdaging in de vrije natuur.

Wil je meer informatie of je alvast aanmelden? Vul dan het formulier hiernaast in. Voor snel en persoonlijk contact kun je natuurlijk ook bellen, telefoon +31 (0) 6 51 07 61 74