Hi-Biking

Parijs - Toulouse

Schermafbeelding 2019-11-10 om 10.27.38

Maak je borst maar nat voor deze trip. Zelfs met ondersteuning kun je hier je energie goed kwijt.  Dwars door het Central-Massif van Frankrijk is het geen moment vlak. Maar ook het bijzondere landschap beneemt je de adem. Frankrijk zoals God het bedoeld heeft. En wat een heerlijke, levendige stad is Toulouse toch, met altijd zon en studentikoze sfeer.  

Reisdatum:
17 sept t/m 24 sept 2022

Afstand: ❶❷❸❹❺
950 kmNiveau

zeer uitdagend

Deelnemers:
maximaal 10

Prijs: € 1.500,-

Alle fietsreizen zijn volledig verzorgd en je rijdt op de nieuwste speedbike. Tempo bepaal je zelf, maar onderweg fietst ook begeleider/gids mee. Een volgbus vervoert je  bagage en zorgt voor technische ondersteuning, extra accu’s en drinks & bites. Overnachtingen (in tweepersoonskamers) met ontbijt en vier diners zijn bij de prijs inbegrepen. Vervoer naar start- en van finishplaats regel je zelf. Lees hier meer over onze werkwijze. 

Route Kaart

Legenda: links boven symbool klikken
Volledig scherm: rechts boven symbool klikken

Reisbeschrijving

Dag 1

Dag 2

Dag 3

Dag 4

Dag 5

Dag 6

Dag 7

Aanmelden, informatie

    Hi-Biking Experience is gespecialiseerd in georganiseerde reizen met speedbikes. Daarmee biedt Hi-Biking een uniek vakantieconcept: avontuurlijk fietsen met volop uitdaging in de vrije natuur.

    Wil je meer informatie of je alvast aanmelden? Vul dan het formulier hiernaast in. Voor snel en persoonlijk contact kun je natuurlijk ook bellen, telefoon +31 (0) 6 51 07 61 74