Hi-Biking

Nederland - Parijs

Image-1

Ach Parijs, hoe vaak ben je daar al geweest? Maar ga eens met de fiets en je ervaart de stad weer als nieuw. Langzaam ga je van de natuurpracht en rust van de Ardennen en de Noord-Franse Campagne richting de energie van de cultuurhoofdstad. Een magische finish is je welverdiende beloning!

Reisdatum:
10 sept t/m 17 sept 2022

Afstand:
750 km

Niveau: ❶❷③④⑤
Alleen maar genieten!

Deelnemers:
maximaal 10

Prijs: € 1.450,-

Alle fietsreizen zijn volledig verzorgd en je rijdt op de nieuwste speedbike. Tempo bepaal je zelf, maar onderweg fietst ook begeleider/gids mee. Een volgbus vervoert je  bagage en zorgt voor technische ondersteuning, extra accu’s en drinks & bites. Overnachtingen met ontbijt en de meeste diners zijn bij de prijs inbegrepen. Vervoer naar start- en van finishplaats regel je zelf. Lees hier meer over onze werkwijze. 

Route Kaart

Definitieve route wordt nog verder verfijnd.

Reisbeschrijving

Deze reis is nog in ontwikkeling. Details volgen snel!

Aanmelden, informatie

Hi-Biking Experience is gespecialiseerd in georganiseerde reizen met speedbikes. Daarmee biedt Hi-Biking een uniek vakantieconcept: avontuurlijk fietsen met volop uitdaging in de vrije natuur.

Wil je meer informatie of je alvast aanmelden? Vul dan het formulier hiernaast in. Voor snel en persoonlijk contact kun je natuurlijk ook bellen, telefoon +31 (0) 6 51 07 61 74