Hi-Biking

Ljubljana - Dubrovnik

Puerto de Serranillos

Wie kan je dat nazeggen: als een ridder te paard op de speedbike door heel filmische  landschappen? Denk Games of Thrones, Lord of the Rings… je moet in je armen knijpen om zeker te weten of het allemaal wel echt is. Ja dus! Van de ruige, ongerepte natuur van de Balkan naar de parel van de Adriatische Zee. En nee, deze ervaring kunnen niet veel mensen je nazeggen!

Reisdatum:
4 juni t/m 11 juni 2022

Afstand:
800 km

Niveau: ❶❷❸❹⑤
Pittig

Deelnemers:
maximaal 10

Prijs: € 1.450,-

Alle fietsreizen zijn volledig verzorgd en je rijdt op de nieuwste speedbike. Tempo bepaal je zelf, maar onderweg fietst ook begeleider/gids mee. Een volgbus vervoert je bagage en zorgt voor technische ondersteuning, extra accu’s en drinks & bites. Overnachtingen (in tweepersoonskamers) met ontbijt en vier diners zijn bij de prijs inbegrepen. Vervoer naar start- en van finishplaats regel je zelf. Lees hier meer over onze werkwijze. 

Routekaart

Legenda en hotels: links boven symbool klikken
Volledig scherm: rechts boven symbool klikken

Reisbeschrijving

 Details volgen snel!

Aanmelden, informatie

Hi-Biking Experience is gespecialiseerd in georganiseerde reizen met speedbikes. Daarmee biedt Hi-Biking een uniek vakantieconcept: avontuurlijk fietsen met volop uitdaging in de vrije natuur.

Wil je meer informatie of je alvast aanmelden? Vul dan het formulier hiernaast in. Voor snel en persoonlijk contact kun je natuurlijk ook bellen, telefoon +31 (0) 6 51 07 61 74