Hi-Biking

Clinic speedbike

“Je ervaart pas de sensatie als je erop zit… en dan wil je er niet meer vanaf”

Bovenstaande reactie wordt vaak gehoord van speedbikers.  Wil jij dat ook eens meemaken, zodat je op een andere manier op fietsvakantie kunt, kom dan naar de clinic van Hi-Biking!

Programma clinic
Tijdens de fietsclinic kun je vrijblijvend een speedbike van Stromer uitproberen over de heuvels rondom Arnhem. Na ontvangst (koffie!) krijg je uitleg over de werking van een speedbike en rijd je onder begeleiding een rondje over de Posbank.

Kijk hiernaast naar de data en meld je aan. De clinic duurt circa een uur. Wielerkleding en wielerschoenen zijn niet vereist. Sportieve winddichte (boven)kleding en lage sport- of wandelschoenen voldoen prima. En een goedgekeurde pedelec-helm leen je van ons. Tijdens de clinics vertellen we je graag meer over onze avonturen! 

Lees hiernaast hoe we omgaan met de gevolgen van corona. Heb je daar nog vragen over, of over de clinic zelf, bel ons op 06-51076174 of mail naar info@hi-biking.nl

Data fietsclinic 2020

  • Vrijdag 5 juni van 13.00 tot 16.00 uur 
  • Zaterdag 6 juni van 11.00 tot 14.00 uur 

Locatie: Parkeerplaats Restaurant Woodz,  Bovenallee 1, 6881 AJ Velp (Gld)

Aanmelden
Wil je kennismaken met een speedbike, omdat je ook eens op een ander wijze op fietsvakantie wilt, laat het ons weten via info@hi-biking.nl. Vermeld daarbij:

  • je naam;
  • met hoeveel personen je zou willen komen;
  • welke dag je wilt komen en je voorkeur voor een tijdstip (start elk heel uur);
  • je telefoonnummer.

Aan de clinic zijn geen kosten verbonden.

Corona-maatregelen
We volgen de algemene richtlijnen die van hogerhand zijn voorgeschreven en gaan ook uit van je eigen verantwoordelijkheid. Dat betekent dat als je meedoet, je gezond bent, d.w.z. geen koorts of verkoudheid hebt of verschijnselen vertoond gerelateerd aan Covid19. We fietsen in groepjes en we blijven zowel op als naast de fiets op de juiste afstand van elkaar (minstens 1,5 m). Na elke clinic worden de speedbikes weer
gedesinfecteerd.  

AanmeldenIk kom op de volgende dag:
Nog niet van toepassing