Hi-Biking

Clinic speedbike

“Je ervaart pas de sensatie als je erop zit… en dan wil je er niet meer vanaf”

Bovenstaande reactie wordt vaak gehoord van speedbikers.  Wil jij dat ook eens meemaken, zodat je op een andere manier op fietsvakantie kunt, kom dan naar de clinic van Hi-Biking!

Programma clinic
Tijdens de fietsclinic kun je vrijblijvend een speedbike van Stromer uitproberen over de heuvels rondom Arnhem. Na ontvangst (koffie!) krijg je uitleg over de werking van een speedbike en rijd je onder begeleiding een rondje over de Posbank.

Kijk hiernaast naar de data en meld je aan. De duur van de clinic duurt circa een uur. Wielerkleding en wielerschoenen zijn niet vereist. Sportieve winddichte (boven)kleding en lage sport- of wandelschoenen voldoen prima. En een goedgekeurde pedelec-helm leen je van ons. Tijdens de clinics vertellen we je graag meer over onze avonturen! 

Data fietsclinic 2020

Vanwege de coronacrisis zijn alle clinics tot nader order opgeschort. Heb je interesse, meld je dan gerust vast aan. Dan nemen wij direct contact op, zodra de clinics weer doorgaan.

Aanmelden
Wil je kennismaken met een speedbike, omdat je ook eens op een ander wijze op fietsvakantie wilt, laat het ons weten via info@hi-biking.nl. Vermeld daarbij:

  • je naam;
  • met hoeveel personen je zou willen komen;
  • je telefoonnummer.

Aan de clinic zijn geen kosten verbonden.

Heb je nog vragen over de clinic, bel ons op 06-51076174 of mail naar info@hi-biking.nl

AanmeldenIk kom op de volgende dag:
Nog niet van toepassing