Hi-Biking

Impressie clinic Speedbiking

 

Fietsclinic 2020
Dit jaar vonden de clinics plaats op 5 en 6 juni in Velp nabij Arnhem (Verzamelplaats Restaurant Woodz). Deelnemers kregen uitleg over de werking van een speedbike en reden onder begeleiding een rondje over de Posbank. Daarnaast maakten zij kennis met het concept van Hi-Biking: avontuurlijk op fietsvakantie, dwars door Europa.  

Nieuwe clinics
Op dit moment hebben we nog geen nieuwe data ingepland. Maar wil je toch kennismaken met onze speedbikes én ons concept, neem dan contact op. Als je met een groepje bent, dan kunnen we makkelijk een clinic inplannen. We kunnen met de fietsen naar je toekomen, maar het best test je de speedbike toch wel in de heuvels rondom Arnhem. Informeer naar de mogelijkheden via info@hi-biking.nl of bel naar Benno , telefoon 06 – 51076174.

Aan de clinic zijn geen kosten verbonden.

Corona-maatregelen clinics
We volgen de algemene richtlijnen die van hogerhand zijn voorgeschreven, maar gaan ook uit van je eigen verantwoordelijkheid. Dat betekent dat je bij deelname gezond bent, d.w.z. geen koorts of verkoudheid hebt of verschijnselen vertoont gerelateerd aan Covid19. We fietsen in kleine groepjes en we blijven zowel op als naast de fiets op de juiste afstand van elkaar (minstens 1,5 m). Na elke clinic worden de speedbikes weer
schoongemaakt.