Hi-Biking

Clinic speedbike

“Je ervaart pas de sensatie als je erop zit… en dan wil je er niet meer vanaf”

Bovenstaande reactie wordt vaak gehoord van speedbikers.  Wil jij dat ook eens meemaken, zodat je op een andere manier op fietsvakantie kunt, kom dan naar de clinic van Hi-Biking!

Programma clinic
Tijdens de fietsclinic kun je vrijblijvend een speedbike van Stromer uitproberen over de heuvels rondom Arnhem. Je krijgt uitleg over de werking van een speedbike en je rijdt onder begeleiding in een klein groepje (max. 8 pers.) een rondje over de Posbank. Tevens maak je kennis met het concept van Hi-Biking én het team. En we horen graag wat jouw fietservaring is. 

Als je je hebt aangemeld krijg je in een mail de dag en tijd door waarop voor jou de clinic start. Kom op tijd, want er zijn meerdere groepjes. De clinic duurt maximaal een uur. 

Wat trek je aan?
Op een speedbike ga je harder dan een gewone fiets. Afhankelijk van het weer is winddichte bovenkleding gewenst. Een wielerbroek met zeem is geen overbodige luxe. Verder trek je lage wandel- of sportschoenen aan. De speedbikes hebben géén klikpedalen. Een goedgekeurde pedelec-helm leen je van ons.

Data fietsclinics 2024

  • Zaterdag 6 april van 11.00 tot 14.00 uur 
  • Vrijdag 12 april van 13.00 tot 16.00 uur 

Locatie: Parkeerplaats Restaurant Woodz,  Bovenallee 1, 6881 AJ Velp (Gld)

Parkeren is gratis op het parkeerterrein naast Woodz. Daar staat ook de bus van Hi-Biking. Kom op het juiste tijdstip, vermeld in de uitnodigingsmail.

Aan de clinic zijn geen kosten verbonden.

N.B. Zijn de weersomstandigheden te bar, dan zoeken we een nieuw moment voor de clinic.

Info/aanmelden
Tijdens de clinics vertellen we je graag meer over onze avonturen.
Heb je nu al vragen over onze reizen, of over de clinic zelf, bel dan naar
06-51076174 (Benno) of mail naar info@hi-biking.nl

Aanmelden    Ik kom op de volgende dag:
    Nog niet van toepassing