Hi-Biking

Madrid - Faro

Een grillige tocht van het Spaanse binnenland tot de rode kust van Portugal. Dwars door het hooggebergte en natuurparken! En we laten de prachtige Spaanse steden Cordoba en Sevilla natuurlijk niet links liggen.

Reisdatum:
20 mei t/m 27 mei 2023 

Afstand:
850 km

Niveau: ❶❷❸④⑤
Verrassend mooi

Deelnemers:
maximaal 10 

Prijs: € 1650,-

Alle fietsreizen zijn volledig verzorgd en je rijdt op de nieuwste speedbike. Tempo bepaal je zelf, maar onderweg fietst ook begeleider/gids mee. Een volgbus vervoert je bagage en zorgt voor technische ondersteuning, extra accu’s en drinks & bites. Overnachtingen (in tweepersoonskamers) met ontbijt en vier diners zijn bij de prijs inbegrepen. Vervoer naar start- en van finishplaats regel je zelf. Lees hier meer over onze werkwijze. 

Routekaart

De exacte route is op dit moment in ontwikkeling

!

Reisbeschrijving

Meer info over deze reis volgt in de eerste week van februari.

Dagbeschrijvingen volgen

Aanmelden, informatie

    Hi-Biking Experience is gespecialiseerd in georganiseerde reizen met speedbikes. Daarmee biedt Hi-Biking een uniek vakantieconcept: avontuurlijk fietsen met volop uitdaging in de vrije natuur.

    Wil je meer informatie of je alvast aanmelden? Vul dan het formulier hiernaast in. Voor snel en persoonlijk contact kun je natuurlijk ook bellen, telefoon +31 (0) 6 51 07 61 74